Afhandeling bezwaar- en beroepschriften

Afhandeling bezwaar

De afhandeling van bezwaar- en beroepschriften is een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. Wij hebben onze eigen juristen in huis. Zo maken wij het verschil voor u en uw parkeerders.

Snel en adequaat

Onze mensen organiseren de afhandeling van bezwaarschriften naheffingsaanslag parkeerbelasting snel en adequaat, voor en namens u. Dat kan door het proces volledig over te nemen of klaar te staan bij piekmomenten, maar ook om uw gemeentelijke dienst te ondersteunen. Binnen twee weken zorgen wij voor een correcte afhandeling. Die snelle werkwijze is meteen een visitekaartje voor uw gemeente.

“Wij communiceren rechtstreeks met invorderaars, waardoor we snel kunnen handelen.”

Voorkomen is beter dan genezen. Naast de klantgerichte afhandeling staat onze werkwijze in het teken van meten = weten. Continue analyse van data, zoals redenen van bezwaar, leidt tot zeer waardevolle inzichten. Inzichten die we voor u omzetten in helder advies, over trends en herstelmogelijkheden voor zowel de afhandeling als op beleidsniveau. Signaleren we een verkeersbord dat onduidelijk is? Dan rapporteren we dat aan u terug.

Daarnaast zorgen wij voor de afhandeling van beroepszaken op het gebied van parkeren. Ook de afhandeling van bezwaar- en beroepschriften uitbesteden? Neem vrijblijvend contact met ons op.