Bezwaarschriften en backoffice

Afhandeling bezwaar- en beroepschriften

Steeds vaker tekenen mensen bezwaar aan tegen een naheffingsaanslag parkeerbelasting. Dat zorgt voor een toenemende werkdruk onder gemeentes. Want bezwaar- en beroepschriften moeten tijdig, binnen de wettelijke termijn worden afgehandeld.

InPublic neemt u deze zorg graag uit handen. Snel, efficiƫnt en zonder gedoe. Met ons team van ervaren juridisch specialisten handelen wij bezwaar- en beroepschriften correct en binnen twee weken voor u af. Het resultaat? Lagere kosten, korte doorlooptijden en blijere parkeerders.

Voordelen

  • Geen gedoe en geen omkijken naar het afhandelen van bezwaar- en beroepschriften
  • Voldoen aan de wettelijke termijn door een tijdige afhandeling
  • Beperken van gegronde bezwaren door waardevolle informatie over bezwaarredenen
  • Lagere kosten

Zo werkt het

  • Wij organiseren de afhandeling van bezwaarschriften naheffingsaanslag parkeerbelasting snel en adequaat, voor en namens u. Servicegerichtheid staat altijd centraal.
  • Wij communiceren rechtstreeks met invorderaars, waardoor we snel kunnen handelen.
  • Dat kan door het proces volledig over te nemen of klaar te staan bij piekmomenten, maar ook door uw gemeentelijke dienst te ondersteunen.
  • Voorkomen is beter dan genezen. Data-analyse leidt tot waardevolle inzichten. Inzichten die we voor u omzetten in helder advies, over redenen voor bezwaar, trends en herstelmogelijkheden voor zowel de afhandeling als op beleidsniveau. Signaleren we bijvoorbeeld een verkeersbord dat onduidelijk is? Dan rapporteren we dat aan u terug.

Invorderen van naheffingsaanslagen

Ook het invorderen van naheffingsaanslagen voor de parkeerbelasting kunt u met een gerust hart aan InPublic overdragen. Wij zorgen ervoor dat de naheffingsaanslag van de parkeerder snel en klantvriendelijk wordt ingevorderd. Passend bij uw specifieke gemeentelijke beleid. De betaling is eenvoudig, via een internetportal of een invorderingskantoor.

Dankzij onze werkwijze meten leidt tot weten, zijn we in staat om honderd procent van de naheffingsaanslagen voor u te verklaren en inzichtelijk te maken. U weet daarmee hoeveel van de naheffingsaanslagen geseponeerd, ingevorderd of bijvoorbeeld met reden oninbaar is.

Dienstverlening op maat

InPublic levert maatwerk. Geheel op basis van uw wensen stellen we een dienstenpakket op. Wij kunnen het proces volledig overnemen, of klaarstaan bij piekmomenten. Daarnaast zorgen wij voor de afhandeling van beroepszaken op het gebied van parkeren.

 Neem contact op