Parkeerexploitatie

Parkeerexploitatie

We hebben ruim 30 jaar ervaring met het rendabel maken en houden van parkeervoorzieningen: van beheer tot koop, van ontwikkeling tot bestaande bouw én de transformatie van parkeergarages.

Zorgen voor parkeerders, een gezond rendement halen en meer klanten aantrekken, betekent intensief samenwerken. We gaan graag samen de uitdaging aan.

Onderscheidend

InPublic is niet de partij om op de winkel te passen. Daar waar het beter, anders en vernieuwend moet, zijn wij onderscheidend. Zo’n 70 tot 80 procent van de Nederlandse parkings is niet exploitabel. Dat is zonde, want juist uit deze parkings kunnen wij rendement halen en daarmee het verlies beperken. Wij gaan dus voor parkeervraagstukken met een uitdaging, dat is onze specialisatie. Ze zetten ons aan tot verder kijken en innoveren. Op elk project leveren we daarom maatwerk. En dat levert succes op.

Investering terugverdienen

Of u nu kiest voor een vaste fee of een resultaatafhankelijke fee, wij nemen elke exploitatie met volle overgave op ons. Dat betekent dat we niet alleen unieke dienstverlening bieden, maar ook dat we eerlijk en duidelijk advies geven. We streven er dan ook naar om minimaal de investering die u als opdrachtgever in ons stopt, voor u terug te verdienen. Om vervolgens het succes met u te delen.

“Wilt u van begin af aan profiteren van optimaal parkeerbeheer? Betrek InPublic direct bij uw project.”  

Unieke positie

Bij ons krijgt uw parking een unieke positie per verzorgingsgebied. Dit betekent ook dat wij, in tegenstelling tot veel andere parkeerbeheerders, geen conflicterende belangen hebben in hetzelfde verzorgingsgebied. Uiteraard maken we in goed overleg afspraken over bijvoorbeeld openingstijden, parkeertarieven en het parkeerbeleid.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van parkeerexploitatie door InPublic? Wij helpen u graag!