Parkeerbeheer

parkeerbeheer

Een warm welkom, altijd dezelfde contactpersoon en 24/7 bereikbaar; dat vindt u alleen bij InPublic. In alles wat we doen willen we de beste service bieden. Zo geven we onze invulling aan parkeerbeheer.

Parkeerdienstverlening schrijven wij met twee P’s: de P van performance en de P van persoonlijk. Dat betekent dat we elke dag willen bijdragen aan de doelen die we samen hebben afgesproken over de parkeervoorziening, de parkeerders en de faciliteiten. En dat we werken in compacte teams, met veel kennis en ervaring.

Korte lijnen

Professionele betrokkenheid vormt de basis voor onze parkeerbeheerdiensten. Daarom zijn de lijnen kort en zijn we altijd én persoonlijk bereikbaar: nooit verder weg dan één direct telefoonnummer. Tegelijkertijd bent u volledig in control, omdat u beschikt over duidelijke dashboards en rapportages.

Mogelijkheden parkeerbeheer

Onze parkeerbeheerdiensten bieden we in drie vormen aan: Beheer ter plaatse, Beheer op afstand en Management plus. Samen met u zoeken we de beste combinatie van beheer ter plaatse en beheer op afstand, passend bij de situatie of de problematiek van de gemeente of de parking. Zo creëren we op een modulaire manier maatwerk.

Beheer ter plaatse

Samen met u maken we een aangename parkeerervaring mogelijk. Door altijd bereikbaar te zijn. Door continu op de hoogte te zijn over wat er speelt. En door één aanspreekpunt aan te bieden, die niet alleen de aanbieding schrijft en uitrolt, maar waarmee u het volledige traject in contact blijft. Dus altijd een bekend gezicht die op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen.

Vakmensen

Een goede ontvangst is in elke parking het halve werk. Het beheer ter plaatse wordt verzorgd door onze eigen vakmensen. Zij zorgen ervoor dat het dagelijks reilen en zeilen in uw parkeervoorziening soepel en probleemloos verloopt en dat parkeerders vriendelijk worden ontvangen. Onze parkeerhosts zijn allemaal opgeleid tot professioneel gastheer.

Flexibel

De bezetting op uw locatie wordt gevarieerd ingezet. Van 24/7 tot een paar keer per week bij topdrukte. Hierbij houden we continue het budget en efficiëntie in het oog. Wordt de parkeerder goed geserviced? Zorgt de bezetting voor een betere doorstroom bij piekmomenten? Zo niet, dan passen we het beheer hierop aan. Die flexibiliteit ziet u ook terug in de looptijd van de overeenkomst. Wij werken dan ook bij voorkeur op basis van korte contracten. Die houden iedereen scherp en dwingen tot performance.

Beheer op afstand

Parkeerbeheer op afstand is met het gebruik van de juiste systemen en voldoende parate kennis, de perfecte aanvulling op het dagelijks parkeerbeheer in uw parkeergarage. Wij werken met een centrale meldkamer, waarop uw parking aangesloten wordt. Zo bent u verzekerd van adequaat beheer op afstand.

Onze medewerkers in de meldkamer hebben toegang tot het parkeersysteem, de intercom en een intelligent camerasysteem (CCTV) op locatie. Hierdoor kunnen ze op afstand de juiste dienstverlening leveren. De parkeerders worden via de intercom te woord gestaan en op afstand geholpen, mét de ervaring van lokaal beheer. Dankzij het camerasysteem signaleren wij vroegtijdig gedrag dat kan leiden tot ongewenst gedrag.

Storing snel verholpen

Een storing in uw parkeervoorziening is altijd een urgente situatie die zo snel mogelijk verholpen moet worden. Als er interventie nodig is, wordt de melding doorgezet naar de ambulante parkeerbeheerder en/of de storingsdienst, die 24/7 bereikbaar is. Ook de bmi, (ver)storingen aan ventilatie en andere belemmeringen kunnen wij op afstand monitoren.

Met Beheer op afstand gaan we verder dan alleen de standaard dienstverlening van parkeerbeheerders. Wij geloven dat voorkomen beter is dan genezen. Daarom bezoeken onze experts uw parkeervoorziening ook preventief en niet alleen bij incidentele storingen.

Management plus

Management plus is een bundel van diensten bovenop de diensten die horen bij Parkeerbeheer. De extra diensten die wij verlenen zijn onder andere:
– online marketing voor de parkeerlocaties;
– marketingplannen;
– on- en offline vindbaarheid vergroten;
– actieve doelgroepbenadering