Online marketing voor parkeerlocaties

InPublic wil waarde toevoegen aan de reputatie van opdrachtgevers en aan de parkeerbeleving van bewoners, ondernemers en bezoekers. Online marketing van uw parking is daar een perfect middel voor én het zorgt voor meer parkeerders in uw parking.

Mix van marketingtechnieken

Uw doelgroepen bereiken we via een uitgekiende mix van online marketingtechnieken. Hiermee zorgen we ervoor dat het aantal parkeerders in uw parkeerlocatie toeneemt en terug blijft komen.

Zoekmachine-optimalisatie

Een parkeerder is op zoek naar een parkeerplek dichtbij zijn eindbestemming. Even Googlen natuurlijk. Komt uw parkeervoorziening niet voor in de zoekresultaten? Dan doet u eigenlijk niet mee. Het is dus noodzakelijk om online zichtbaar te zijn. Wij zorgen daar voor.

Op basis van uw parkeerlocatie zorgen wij voor een uiterst effectieve en doelgroepgerichte contentstrategie. Door de toepassing van zoekmachine-optimalisatie bent u goed vindbaar én zichtbaar op het internet. Met de combinatie van hoogwaardige content en een grote hoeveelheid kwantitatieve pagina’s, zorgen wij ervoor dat uw parkeervoorziening in iedere zoekopdracht naar boven komt.

Advertising

Naast organische vindbaarheid, hebben wij ook de kennis en kunde in huis om de online vindbaarheid te vergroten met online adverteren. Bijvoorbeeld met succesvolle AdWords campagnes. Wij zetten uw budget optimaal in voor het beste resultaat. Uiteraard monitoren wij dagelijks de resultaten en de kosten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. U ontvangt van ons maandelijkse rapportages met de resultaten van lopende campagnes.

Content

De juiste content op uw website is niet alleen belangrijk voor de online vindbaarheid, maar ook voor de relatie met uw klant. Sitebezoekers moeten eenvoudig de juiste informatie vinden en verleid worden om hun auto bij u te parkeren, maar vooral ook om terug te komen. Met hoogwaardige content bouwen we voor u een relatie op met uw klanten. Zo creëren we betrokken en loyale parkeerders en klanten.

De content kan gaan over praktische en actuele zaken, zoals de tarieven en bereikbaarheid. Maar de echte kracht van onze content zit in de productie van interessante verhalen over publiekstrekkers, bijvoorbeeld musea, bijzondere activiteiten en festivals in de omgeving van de parking.

Social media

Social media voor een parkeergelegenheid? Werkt dat? Absoluut! Hiermee speelt u in op de moderne behoeften van klanten. Via socialmediakanalen kunnen zij eenvoudig contact met u opnemen en op de hoogte blijven van parkeerinformatie. Door middel van interessante content, winacties en parkeernieuws overtuigen we (potentiële) bezoekers om voor uw parkeergelegenheid te kiezen. Onze experts weten uw doelgroep op de juiste manier te bereiken en zorgen er met behulp van adverteren voor dat uw berichten een groot bereik hebben.

Online marketing door InPublic

Veel parkeerbeheerders kiezen voor een aanpak waarbij zij met alle concurrenten op dezelfde website staan. InPublic doet dat niet. Wij zijn voor een individuele aanpak, die aansluit bij het maatwerk dat wij leveren, zonder telkens opnieuw het wiel uit te vinden. We bieden daarom een benadering die gericht is op de specifieke locatie van uw parking. Hierin onderscheiden wij ons van onze concurrenten en u van uw concurrenten. Voor iedere locatie vinden we een whitelabel aanpak die werkt.

Wilt u meer parkeerders door slimme marketing?

 Neem vrijblijvend contact met ons op