Parkeercontrole en handhaving (on street)

Onze mensen op straat maken het verschil en wij ondersteunen ze daarbij. We trainen onze medewerkers continu. Niet maar één keer per jaar omdat het moet; elke dag is voor ons een kans om onze kennis over te dragen en dienstverlening te verbeteren.

Gastheer

Onze parkeercontroleurs zijn bevoegd tot fiscale en administratiefrechtelijke handhaving (boa’s). Ook bestuurlijke boetes vallen binnen ons vakgebied. Ze hebben een brede opleiding gevolgd, waarin zowel de theorie als de praktijk uitvoerig aan bod komen. Door middel van rollenspellen zijn onze mensen op alles voorbereid. Ze zijn met recht professionals in gastheerschap en al onze controleurs kunnen een VOG tonen.

Handhaving

Handhaving bieden we in alle mogelijke vormen aan. Als standalone-dienst tot aan een geïntegreerde dienst in een (inter)gemeentelijk handhavingsteam. Naast de inhuur kunt u ook denken aan het begeleiden en aansturen van het gemeentelijke boa-team. Wij brengen onze ervaring in om uw handhavingsdienst op persoonlijk- en digitaliseringsvlak verder te professionaliseren.

InPublic onderscheidt zich door de ruime ervaring op het gebied van garageparkeren en straatparkeren. Daar ligt onze kracht. We nemen de kennis en ruime ervaring uit beide segmenten mee in onze werkwijze en daar profiteert u van.

 

ScanControl Services

Op zoek naar nog efficiëntere parkeerhandhaving? De overstap naar digitale handhaving is vaak de sleutel naar optimalisatie. Met ScanControl Services zorgen we voor een stijging van rendement, efficiency en gebruiksgemak.

 Lees meer over ScanControl Services