Parkeermanagement

Parkeermanagement

Als eigenaar van een parkeervoorziening wilt u rendement halen uit uw parkeerlocatie. Maar het is ook belangrijk dat uw parkeerders gastvrij worden ontvangen in een veilige, schone parkeerlocatie. Wij nemen het parkeermanagement graag uit handen. Een warm welkom voor parkeerders, altijd dezelfde contactpersoon en 24/7 bereikbaar; dat is parkeermanagement bij InPublic. In alles wat we doen bieden we de beste service.

Voordelen

  • Korte lijnen. We zijn altijd persoonlijk bereikbaar en nooit verder weg dan 1 telefoonnummer.
  • U bent volledig in control, omdat u beschikt over duidelijke dashboards en rapportages.
  • Wij werken bij voorkeur op basis van korte contracten. Die houden iedereen scherp, dwingen tot performance en zorgen voor lange relaties.

Zo werkt het

Bij parkeerbeheer draagt u het risico én de opbrengsten en geeft u de uitvoering uit handen. Onze parkeermanagementdiensten kunnen gecombineerd worden en bieden we in drie vormen aan:

  • Beheer ter plaatse
  • Beheer op afstand
  • Management plus

Beheer ter plaatse

Het beheer ter plaatse wordt verzorgd door onze eigen vakmensen. Zij zorgen ervoor dat het dagelijks reilen en zeilen in uw parkeervoorziening soepel en probleemloos verloopt en dat parkeerders vriendelijk worden ontvangen. Onze parkeerhosts zijn allemaal opgeleid tot professioneel gastheer.

Onze parkeerhosts zijn flexibel inzetbaar op uw locatie; van 24/7 tot een paar keer per week bij topdrukte. Hierbij houden we steeds het budget en de efficiëntie in het oog. Wordt de parkeerder goed geholpen? Zorgt de bezetting voor een betere doorstroom bij piekmomenten? Zo niet, dan passen we de bezetting hierop aan.

 Neem contact op over Beheer ter plaatse

Beheer op afstand

Wij sluiten uw parking aan op onze centrale meldkamer. Onze ervaren medewerkers hebben toegang tot het parkeersysteem, de intercom en een intelligent camerasysteem (CCTV) op locatie. De parkeerders worden via de intercom te woord gestaan en op afstand geholpen, mét de ervaring van lokaal beheer.

Bij storingen wordt de melding doorgezet naar de ambulante parkeerbeheerder en/of de storingsdienst, die 24/7 bereikbaar is. Ook de bmi, (ver)storingen aan ventilatie en andere belemmeringen kunnen wij op afstand monitoren. Onze experts bezoeken uw parkeervoorziening preventief en niet alleen bij incidentele storingen.

 Neem contact op over Beheer op afstand

Management plus

Management plus is een bundel van extra diensten die u kunt afnemen naast de ‘gewone’ diensten die horen bij parkeerbeheer. Denk daarbij bijvoorbeeld aan verschillende (marketing)activiteiten waarmee we de on- en offline vindbaarheid van uw parkeerlocatie kunnen vergroten.

 Neem contact op over Management plus

InPublic zorgt voor parkeerders

Dat doen wij door persoonlijke, eenvoudige, digitale dienstverlening aan te bieden, met extra service waar mogelijk. Wij hebben altijd oren, ogen en voelsprieten paraat voor nieuwe diensten die een meerwaarde bieden voor uw parking, zoals slimme oplaadstations en carsharing.