InPublic wint Europese aanbesteding gemeente Heerenveen

Mooi nieuws uit het noorden van Nederland. Daar besloot de gemeente Heerenveen, na een Europese aanbesteding, de samenwerking met InPublic voort te zetten. Vanaf 1 april 2024 verzorgt InPublic in Heerenveen weer minstens 2 jaar lang het parkeren op straat en in de gemeentelijke parkeergarage. Het nieuwe contract werd vorige week officieel getekend.

Heerenveen en InPublic werken al sinds 2015 samen. InPublic beheert de ongeveer 3.900 parkeerplaatsen op straat en de 325 plekken in parkeergarage Geerts Willigen. InPublic zorgt voor een goed functionerende en goed verzorgde parkeergarage, int parkeergelden, regelt vergunningen en handhaaft op parkeerovertredingen. Ook verkeerd geparkeerde fietsen in het stationsgebied staan op het lijstje van de handhavers. In het parkeer-servicebureau van de gemeente helpen de InPublic servicemedewerkers de Heerenveense parkeerders efficiënt en gastvrij.

Voortbouwen op de opgedane ervaring

Dankzij het winnen van de aanbesteding werken InPublic en de gemeente Heerenveen in ieder geval tot 1 april 2026 samen. Het contract kan daarna nog maximaal 3 keer met 2 jaar worden verlengd. Directeur Friso Hylkema: “We zijn dankbaar voor het vertrouwen dat we krijgen van de gemeente Heerenveen. En het is natuurlijk heel mooi dat we voort kunnen bouwen op de ervaring van de afgelopen jaren, onze lokale kennis en ons opgebouwde netwerk.”